Anastasia Beverly Hills

Een paar keer per jaar krijgen we de opdracht voor het ontwerpen, produceren en installeren van nieuwe modules (i.v.m. nieuwe producten/ kleuren of om bepaalde producten in de belangstelling te zetten) in bestaande meubels en door ons geproduceerde meubels van/ voor Ici Paris, Douglas, Planet Parfum en salons door heel Europa.

We starten met het ontwerp van de module. Vervolgens wordt er art work in geplaatst. Dit wordt op de achterkant van acrylaat platen geprint door middel van vlakbedprint wat een mooie luxe uitstraling geeft en waardoor de module makkelijk schoon gemaakt kan worden en het art work onbeschadigd blijft.

Hieronder wordt een module gecreëerd met goede productpassingen. Afhankelijk van de passing is dit een gelaserd, gefreesd of gevacuümvormde en verlijmde module.

Ook maken we lichtbak posters voor sommige van deze meubels.

We rijden vervolgens een route door Europa om deze inlays te installeren en de testers en/ of verkoopproducten erin te plaatsen.

Rituals – travel promo

Rituals heeft in elk filiaal een promo-tafel bij de ingang. Daarop staan producten die tijdelijk extra aandacht krijgen, bijvoorbeeld vanwege een campagne. Wij maken daar regelmatig displays voor. Voor deze actie was reizen in de zomer het thema. En daar horen natuurlijk mini-producten bij die makkelijk in je toilettas passen.

Ga je op reis, dan pak je een koffer. Daarin werden de producten gepresenteerd. Rituals kwam vanuit de bijbehorende campagne met het design van die koffer. Wij hebben ons gebogen over de uitvoering. Daarin was sustainability een belangrijke eis. Daarom kozen we voor honingraatkarton. Dat is wel heel stevig, maar kost minder papier. En door de gouden biezen over de naden zie je er helemaal niets van.

Voor de rest hebben we de koffer afgewerkt met metalen hoekstukken en echte handgrepen. De schapjes van helder acrylaat zijn ook gerecycled. Het totaal is uit één plaat karton, dat in verstek is gefreesd en aan de buitenkant is beprint met een bordeauxrode leerlook. De binnenkant kreeg een bijna levensechte strandprint.

Rituals – Sakura window

Rituals heeft in elk filiaal een promo-tafel bij de ingang. We maken van alles om jouw merk te laten shinen. Zo maakten we voor Rituals deze mooie lampionnen die prachtig in de etalage hangen. Ze zijn van stof, uitgevoerd in 3 verschillende lengtematen.

Ook dit design kwam van Rituals zelf. En dat was een leuke uitdaging omdat wij niet vaak met stoffen werken. Het lastigste was het roze kleurverloop. Dat hebben we op verschillende manier geprobeerd te bereiken. We begonnen met een bad vol textielverf, maar uiteindelijk hebben we de kleur aangebracht met eenvlakbedprinter. Daar was de klant helemaal blij mee.

Hoe we die vorm erin hebben gekregen? Aan de binnenkant zitten kunststof ringen. Daaraan hebben we de stof vastgemaakt met witte popnagels. Zo blijft de vorm mooi behouden. En omdat niet elke winkel hetzelfde is, hebben we het ophangsysteem in lengte verstelbaar gemaakt. En dan natuurlijk led-lampen erin, die hun stroom krijgen via lightrail.