Over ons

‘To display’ betekent tentoonstellen. Dat klinkt eigenlijk best passief. Wij doen veel meer met jouw merk of product. We laten het eruit springen, wij laten het knallen, wij maken er een feestje van! Oftewel: wij maken jouw merk beeldbepalend. Want dat verdien je.

Elke uitdaging

Na ruim 30 jaar in het vak, weten we wat nodig is om op te vallen. Het maken van de beste displays en het mooiste winkelmateriaal zit bij ons in de genen. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer en samen met ons creatieve team pakken we elke uitdaging aan.

Onze specialisten

In dat team zitten diverse specialisten. Van 3D-designers en kunststofkenners tot snijtechneuten; alles wat nodig is om net die ene bijzondere display voor je te bouwen. En dat vinden ze het leukste wat er is. Ze werken dan ook al jaren en jaren bij ons.

De allerlangste termijn

Over lange termijn gesproken: ook met onze aarde moeten we nog even een tijdje vooruit. Daarom vinden we sustainability heel belangrijk. We doen ons best met 630 zonnepanelen op het dak en een elektrisch wagenpark. Ook hergebruiken we zoveel mogelijk van onze restanten en gerecyclede materialen.

De beste relaties

Hoewel onze displays vaak maar een beperkte tijd in de winkel staan, gaan wij ook met onze klanten voor de lange termijn. Een samenwerking op basis van goed vertrouwen en kennis van een merk levert nu eenmaal het meeste op.