Rituals – travel promo

Rituals heeft in elk filiaal een promo-tafel bij de ingang. Daarop staan producten die tijdelijk extra aandacht krijgen, bijvoorbeeld vanwege een campagne. Wij maken daar regelmatig displays voor. Voor deze actie was reizen in de zomer het thema. En daar horen natuurlijk mini-producten bij die makkelijk in je toilettas passen.

900

Displays geproduceerd

900

filialen

Ga je op reis, dan pak je een koffer. Daarin werden de producten gepresenteerd. Rituals kwam vanuit de bijbehorende campagne met het design van die koffer. Wij hebben ons gebogen over de uitvoering. Daarin was sustainability een belangrijke eis. Daarom kozen we voor honingraatkarton. Dat is wel heel stevig, maar kost minder papier. En door de gouden biezen over de naden zie je er helemaal niets van.

Voor de rest hebben we de koffer afgewerkt met metalen hoekstukken en echte handgrepen. De schapjes van helder acrylaat zijn ook gerecycled. Het totaal is uit één plaat karton, dat in verstek is gefreesd en aan de buitenkant is beprint met een bordeauxrode leerlook. De binnenkant kreeg een bijna levensechte strandprint.